Włoska patelnia z wołowiną i ryżem
Włoska patelnia z wołowiną i ryżem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 380 kalorii, 26g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka mielonej wołowiny, papryka, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Lekka Włoska Patelnia Z Krewetkami I Ryżem, Patelnia z włoskiego ryżu z cukinią, kiełbasą i suszonymi pomidorami, oraz Wołowina Taco Rice Skillet.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż prawie chrupiące.
Dodać wołowinę, cebulę, paprykę, czosnek i sól; gotować od 5 do 7 minut, często mieszając, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić.
Wymieszać z wodą, pomidorami, oliwkami i włoską przyprawą; podgrzać do wrzenia. Wymieszać z ryżem. Zmniejszyć ogień do medium; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 5 minut lub aż ryż będzie miękki.
Posypać serem; przykryć i odstawić do rozpuszczenia.