Przepisów śródziemnomorskich nigdy za wiele, więc wypróbuj włoskie ciasto z kremem. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 5 g białka i 20 g tłuszczu. Za 57 centów za porcję otrzymasz deser na 18 osób. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Mieszanka jajek, kokosa, maślanki i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 15%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Włoskie ciasto z kremem, Włoskie ciasto z kremem i Włoskie ciasto z kremem.
Instrukcje
1
W dużej misce ubić masło i tłuszcz. Stopniowo dodawaj cukier; ubijaj 2 minuty dłużej.
Ciasto można łączyć z kremową sherry, porto i Moscato d'Asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Możesz spróbować Red Tail Ridge Estate Dry Riesling. Oceniającym podoba się, z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Wytrawny Riesling Red Tail Ridge Estate
Aromaty soku z limonki, cytryny Meyer, nektarynki i kandyzowanego imbiru. Łagodniejsze nuty mineralne z wanilią i gotowaną gruszką podążają za odrobiną gwiezdnego owocu. Na podniebieniu więcej limonki i owoców pestkowych, w połączeniu z suszonym ananasem, białą żurawiną i nutami brązowych przypraw. Kwasowość uderza w środkową część podniebienia, poprawiając wypełniającą usta konsystencję i przedłużając finisz białymi kwiatami i gujawą.