Włoska Kolacja Z Kotletem Schabowym
Włoski Kotlet schabowy może być tylko Śródziemnomorski przepis, którego szukasz. To danie główne ma 692 kalorii, 60g białka, oraz 25g tłuszczu na porcję. Ten bezmleczny przepis serwuje 6 i kosztuje $4.11 za porcję. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś sól, makaron, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 74%. Podobne przepisy to 30-Minutowa Kolacja Z Włoskim Kotletem Schabowym, Kolacja Z Blachy Z Włoskiego Kotleta Schabowego, oraz Kolacja Z Kotletem Schabowym.
Instrukcje
Na dużej patelni ugotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Za pomocą łyżki cedzakowej zmywacz do ręczników papierowych. W kroplach podsmaż pieczarki, cebulę i czosnek do miękkości.
Przenieś do 5-qt. powolna kuchenka z łyżką cedzakową. W płytkiej misce wymieszaj mąkę, 3 łyżeczki włoskiej przyprawy, sól, czosnek w proszku, pieprz i cayenne; kotlety wieprzowe posmaruj mieszanką mąki.
Na tej samej patelni zrumienić kotlety wieprzowe; przenieść do powolnej kuchenki. Na wierzch z pomidorami i boczkiem.
Połącz bulion, koncentrat pomidorowy i pozostałą włoską przyprawę; Dodaj do powolnej kuchenki.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4-6 godzin lub do miękkości wieprzowiny; dodaj groszek w ciągu ostatnich 30 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Chardonnay i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, suchy riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny zakład na dania wieprzowe. Baron Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Baron Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Blada wiśniowa czerwień z Rubinowym odcieniem. Nos jest bardzo złożony i świeży z intensywnymi, przednimi owocami na wiśniach i malinach miesza się z delikatnymi nutami prażonych migdałów. Wino ma bardzo dobry atak, eleganckie i soczyste taniny. Smaki owocowe na podniebieniu środkowym, zwłaszcza wiśniowe, a eleganckie wykończenie łączy w sobie pełnię świeżych owoców z wyrafinowaniem terroir Casablanca.Dobrze komponuje się z kozim serem, podeszwą w maśle cytrynowym lub carpaccio z przegrzebków.