Włoska kiełbasa z fasolą Cannellini i marynowaną papryką

Włoska kiełbasa z fasolą Cannellini i marynowaną papryką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj włoskiej kiełbasy z fasolą Cannellini i marynowaną papryką. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 558 kalorii, 23G białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na $2.4 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jeśli masz pomidorki cherry o mieszanym odcieniu, koszerną sól i pieprz, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 33 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Przynosi wam poważne jedzenie. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Fasola Cannellini i włoska kiełbasa, Fasola Cannellini z grillowaną włoską kiełbasą, oraz Gorąca włoska kiełbasa Panini z marynowaną papryką.

Instrukcje

1
Dzień wcześniej: przedzierać fasolę i wyrzucić pomarszczoną ciemną. Spłucz w zimnej bieżącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Przełożyć fasolę, tymianek, liście laurowe i czosnek do dużego pojemnika i przykryć 2 ćwiartkami zimnej wody doprawionej 2 łyżkami soli. Pozostawić na noc w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Podczas gdy fasola są moczenia, przygotować marynowane papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
4
Połącz ocet, wodę, cukier i sól w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodaj paprykę, tymianek, czosnek, ziarna pieprzu i liść laurowy i gotuj na wolnym ogniu przez 30 sekund. Natychmiast wyjąć z ognia i wlać mieszaninę do zamykanego pojemnika. Schłodzić do temperatury pokojowej przed umieszczeniem w lodówce. Pozostawić na noc, podczas gdy fasola moczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Następnego dnia: fasolę odsączyć i dodać do dużego garnka wraz z liśćmi laurowymi, tymiankiem i czosnkiem. Przykryć 3 cale wody. Powoli doprowadzić do wrzenia. Pianka odtłuszczona od góry. Przykryć i dusić na średnim ogniu, aż fasola będzie miękka po przekłuciu widelcem (około 1 ¼ godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Fasolę odsączyć i wyrzucić z gałązek tymianku liście laurowe, czosnek i porcję drzewną. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
8
Dodaj oliwę z oliwek do dużej patelni saute ustawionej na średnim ogniu. Gdy olej lśni, dodać kiełbasę, brązowieje ze wszystkich stron, aż złoty (2 do 3 minut z każdej strony).
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wyjąć z patelni, zmniejszyć ogień do średniego i dodać marchew, seler i cebulę, mieszając okresowo przez pięć minut, aż lekko zmiękną. Powrót kiełbasę na patelnię, przykryć pokrywką i gotować jeszcze przez trzy minuty przed dodaniem zarezerwowanej gotowanej fasoli, octu winnego białego i pomidorów koktajlowych. Doprawić solą i pieprzem. Kontynuuj gotowanie o pięć minut więcej, aż kiełbaski są gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Talerz pojedynczo lub podawać z puli.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Posypać natką pietruszki i roztrzepać marynowaną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn