Włoska kiełbasa z fasolą Cannellini i marynowaną papryką

Włoska kiełbasa z fasolą Cannellini i marynowaną papryką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj włoskiej kiełbasy z fasolą Cannellini i marynowaną papryką. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 558 kalorii, 23G białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na $2.4 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jeśli masz pomidorki cherry o mieszanym odcieniu, koszerną sól i pieprz, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 33 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Przynosi wam poważne jedzenie. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Fasola Cannellini i włoska kiełbasa, Fasola Cannellini z grillowaną włoską kiełbasą, oraz Gorąca włoska kiełbasa Panini z marynowaną papryką.

Instrukcje

1
Dzień wcześniej: przedzierać fasolę i wyrzucić pomarszczoną ciemną. Spłucz w zimnej bieżącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Przełożyć fasolę, tymianek, liście laurowe i czosnek do dużego pojemnika i przykryć 2 ćwiartkami zimnej wody doprawionej 2 łyżkami soli. Pozostawić na noc w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Podczas gdy fasola są moczenia, przygotować marynowane papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4
Połącz ocet, wodę, cukier i sól w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Dodaj paprykę, tymianek, czosnek, ziarna pieprzu i liść laurowy i gotuj na wolnym ogniu przez 30 sekund. Natychmiast wyjąć z ognia i wlać mieszaninę do zamykanego pojemnika. Schłodzić do temperatury pokojowej przed umieszczeniem w lodówce. Pozostawić na noc, podczas gdy fasola moczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Następnego dnia: fasolę odsączyć i dodać do dużego garnka wraz z liśćmi laurowymi, tymiankiem i czosnkiem. Przykryć 3 cale wody. Powoli doprowadzić do wrzenia. Pianka odtłuszczona od góry. Przykryć i dusić na średnim ogniu, aż fasola będzie miękka po przekłuciu widelcem (około 1 ¼ godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Fasolę odsączyć i wyrzucić z gałązek tymianku liście laurowe, czosnek i porcję drzewną. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
8
Dodaj oliwę z oliwek do dużej patelni saute ustawionej na średnim ogniu. Gdy olej lśni, dodać kiełbasę, brązowieje ze wszystkich stron, aż złoty (2 do 3 minut z każdej strony).
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Wyjąć z patelni, zmniejszyć ogień do średniego i dodać marchew, seler i cebulę, mieszając okresowo przez pięć minut, aż lekko zmiękną. Powrót kiełbasę na patelnię, przykryć pokrywką i gotować jeszcze przez trzy minuty przed dodaniem zarezerwowanej gotowanej fasoli, octu winnego białego i pomidorów koktajlowych. Doprawić solą i pieprzem. Kontynuuj gotowanie o pięć minut więcej, aż kiełbaski są gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Talerz pojedynczo lub podawać z puli.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
11
Posypać natką pietruszki i roztrzepać marynowaną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn