Włoska kiełbasa z fasolą Cannellini i marynowaną papryką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj włoskiej kiełbasy z fasolą Cannellini i marynowaną papryką. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 558 kalorii, 23G białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na $2.4 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jeśli masz pomidorki cherry o mieszanym odcieniu, koszerną sól i pieprz, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 33 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Przynosi wam poważne jedzenie. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Fasola Cannellini i włoska kiełbasa, Fasola Cannellini z grillowaną włoską kiełbasą, oraz Gorąca włoska kiełbasa Panini z marynowaną papryką.
Instrukcje
Dzień wcześniej: przedzierać fasolę i wyrzucić pomarszczoną ciemną. Spłucz w zimnej bieżącej wodzie.
Przełożyć fasolę, tymianek, liście laurowe i czosnek do dużego pojemnika i przykryć 2 ćwiartkami zimnej wody doprawionej 2 łyżkami soli. Pozostawić na noc w temperaturze pokojowej.
Podczas gdy fasola są moczenia, przygotować marynowane papryki.
Połącz ocet, wodę, cukier i sól w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Dodaj paprykę, tymianek, czosnek, ziarna pieprzu i liść laurowy i gotuj na wolnym ogniu przez 30 sekund. Natychmiast wyjąć z ognia i wlać mieszaninę do zamykanego pojemnika. Schłodzić do temperatury pokojowej przed umieszczeniem w lodówce. Pozostawić na noc, podczas gdy fasola moczy.
Następnego dnia: fasolę odsączyć i dodać do dużego garnka wraz z liśćmi laurowymi, tymiankiem i czosnkiem. Przykryć 3 cale wody. Powoli doprowadzić do wrzenia. Pianka odtłuszczona od góry. Przykryć i dusić na średnim ogniu, aż fasola będzie miękka po przekłuciu widelcem (około 1 ¼ godziny).
Fasolę odsączyć i wyrzucić z gałązek tymianku liście laurowe, czosnek i porcję drzewną. Odstawić.
Dodaj oliwę z oliwek do dużej patelni saute ustawionej na średnim ogniu. Gdy olej lśni, dodać kiełbasę, brązowieje ze wszystkich stron, aż złoty (2 do 3 minut z każdej strony).
Wyjąć z patelni, zmniejszyć ogień do średniego i dodać marchew, seler i cebulę, mieszając okresowo przez pięć minut, aż lekko zmiękną. Powrót kiełbasę na patelnię, przykryć pokrywką i gotować jeszcze przez trzy minuty przed dodaniem zarezerwowanej gotowanej fasoli, octu winnego białego i pomidorów koktajlowych. Doprawić solą i pieprzem. Kontynuuj gotowanie o pięć minut więcej, aż kiełbaski są gotowane przez.
Talerz pojedynczo lub podawać z puli.
Posypać natką pietruszki i roztrzepać marynowaną papryką.