Włoska kiełbasa wieprzowa Nenni

Włoska kiełbasa wieprzowa Nenni
Włoska kiełbasa wieprzowa Nenni może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 182 kalorie, 21g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 27 i kosztuje 87 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin. Jeśli masz mielony pieprz, pietruszka, łopatka wieprzowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe faszerowane szpinakiem i włoską kiełbasą (pssssst ... też zawinięte w boczek!), Włoska Kiełbasa Stromboli (Aka Kiełbasa Chleb), oraz Kapusta i kiełbasa wieprzowa-kiełbasa Tripp.

Instrukcje

1
Połącz kostki wieprzowe z czosnkiem w proszku, nasiona kopru włoskiego, płatki czerwonej papryki, sól, czarny pieprz, i pietruszka; zmielić przez grubą płytkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Wymieszać z białym winem i ponownie zmielić. Włóż do wypłukanych łusek Wieprza, skręcając się na 4 cale długości. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc, aby przyprawy do zaparzenia do mięsa przed gotowaniem lub zamrażania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs
Porcje27
Ocena Zdrowia21
Magazyn