Włoska kiełbasa warstwowa
Włoska kiełbasa Strata może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Za 1,22 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu składa się 12 porcji zawierających 449 kalorii, 20 g białka i 32 g tłuszczu każda. To niedrogi przepis dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis z Taste of Home wymaga łagodnej mielonej kiełbasy, pietruszki, grzybów i mielonej gałki muszkatołowej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 36% wyniku, co jest wynikiem raczej złym. Włoska kiełbasa, pikantna włoska kiełbasa i kiełbasa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Używając 1/4 szklanki masła, posmaruj masłem jedną stronę każdej kromki chleba.
Połóż połowę chleba, masłem do dołu, w natłuszczonej formie o średnicy 13 cali. x 9 cali naczynie do pieczenia.
Na dużej patelni na pozostałym maśle podsmaż grzyby i cebulę.
Posypać solą i pieprzem. Połóż połowę mieszanki grzybów na chlebie na przygotowanej patelni. Na wierzch połóż połowę kiełbasy i sera.
Ułóż warstwę pozostałego chleba, mieszanki grzybów, kiełbasy i sera. W dużej misce wymieszaj jajka, mleko, musztardę Dijon, gałkę muszkatołową i mieloną musztardę.
Polać serem. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Wyjąć z lodówki na 30 minut przed pieczeniem.
Piec pod przykryciem w temperaturze 350° przez 50 minut. Odkryć; piecz jeszcze 10-15 minut lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka będzie czysty i wyjęty.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.