Włoska kiełbasa, papryka i cebula

Włoska kiełbasa, papryka i cebula może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 459 kalorii, 17g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.5 za porcję. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cebuli, cebuli, kiełbasy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 40%. Podobne przepisy to Patelnia włoska kiełbasa, papryka i cebula, Włoskie kanapki z dziczyzną i kiełbasą z papryką i cebulą, oraz Grillowana włoska kiełbasa z papryką, cebulą i rukolą.
Instrukcje
Umieść kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu, i brązowy ze wszystkich stron.
Wyjąć z patelni i pokroić.
Roztopić masło na patelni. Wymieszać w żółtej cebuli, czerwona cebula, i czosnek, i gotować 2 do 3 protokół.
Wymieszać w czerwonej papryce i zielonej papryce. Doprawić bazylią i oregano. Wymieszać z białym winem. Nadal gotować i mieszać, aż papryka i cebula będą miękkie.
Powrót plastry kiełbasy na patelni z warzywami. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować 15 minut, lub aż kiełbasa jest ogrzewany przez.