Włoska kiełbasa i Pieczarkowa Lasagna z sosem beszamelowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj włoskiej kiełbasy i Pieczarkowej lasagne z sosem beszamelowym. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 307 kalorii, 19g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masową łagodną kiełbasę, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, częściowo odtłuszczony ser ricotta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Lasagne z pieczarkami, pomidorami i sosem beszamelowym, Pikantne niedziele: Lazania Bolognese z sosem beszamelowym, oraz Toskańska Wegetariańska lasagne z cukinią, wędzonym Mozzarellanem i sosem beszamelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Spryskaj naczynie do pieczenia 9x13 cali sprayem do gotowania.
Umieść kiełbasę na patelni na średnim ogniu i gotować, aż rumiane i kruche, o 10 protokół.
Kiełbasę odcedzić i odstawić.
Aby zrobić sos beszamelowy, roztopić masło w rondlu na średnim ogniu i ubić mąkę. Pozostawić mąkę i masło gotować do światła i spieniony, o 2 protokół, ubijając stale; ubijać w mleku, trochę na raz.
Ubić sól i gałkę muszkatołową i doprowadzić sos do gołej gotować, ubijając stale aż zgęstnieje, o 10 protokół.
SOS zdjąć z ognia i odstawić.
W misce ubić jajko i wymieszać z serem ricotta i pietruszką, aż do całkowitego połączenia.
Aby zebrać lasagne, wlać około 1 1/2 szklanki sosu marinara na dno przygotowanego naczynia do pieczenia i góry sos z 4 makaronem lasagne, nakładając się w razie potrzeby. Na makaron, warstwa 1/3 mieszaniny ricotta, a następnie 1/3 gotowanej kiełbasy, 1/3 szklanki grzybów, 1/4 sosu beszamelowego, 1 szklanka sera mozzarella, 1/8 szklanki parmezanu i 1 więcej filiżanki sosu marinara. Powtórz warstwy jeszcze dwa razy, kończąc na ostatniej warstwie makaronu z warstwą sosu marinara, sosem beszamelowym, pozostałym serem mozzarella i pozostałym parmezanem. Przykryj naczynie folią.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż makaron będzie miękki, około 1 godziny.
Wyjąć folię i piec, aż górna warstwa sera jest rumiane, o 5 Więcej minut. Pozostawić lazanię na 10 minut przed cięciem.