Włoska Kiełbasa Hoagies

Włoska Kiełbasa Hoagies
Przepis włoska kiełbasa Hoagies jest gotowy w około 4 godziny i 15 minut i jest zdecydowanie doskonały Wegetariańskie opcja dla miłośników śródziemnomorskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 20g białka, oraz 10g tłuszczu. Za $2.21 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka łagodnych linków do kiełbasy linki, oliwa z oliwek, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Włoska Kiełbasa Hoagies, Włoskie Hoagies Warzywne, oraz Włoskie Klopsiki Hoagies dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu brązowa kiełbasa w oleju; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Przenieś do 5-qt. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Dodaj sos do spaghetti, paprykę, wodę, ser, oregano i bazylię. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4 godziny lub do momentu, gdy kiełbasa przestanie być różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Pokrój każdy francuski chleb wzdłuż, ale nie do końca;pokrój każdy bochenek na pięć kawałków. Napełnij każdą kiełbasą, papryką i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn