Włoska Kiełbasa

Włoska Kiełbasa
Włoska kiełbasa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 12 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 16G białka, oraz 8G tłuszczu. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, skracanie, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skracanie można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoska Kiełbasa Stromboli (Aka Kiełbasa Chleb), Gorąca Włoska Kiełbasa, oraz Włoska Kiełbasa.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: młynek do mięsa z przystawką do farszu lub ręczny nadziewacz
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
2
Grzać nasiona kopru włoskiego w średniej wielkości, ciężkiej patelni saute na średnim ogniu, stale poruszając nasiona wokół patelni, aż zaczną się jasnobrązowe, o 5 protokół. Odstawić do ostygnięcia. Gdy ostygnie, zmielić nasiona i połączyć z solą, pieprzem i posiekaną natką pietruszki w średniej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać wieprzowinę i dokładnie zmiksować. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę. Używając drobnego ostrza Szlifierki, zmiel wieprzowinę. Po nasmarowaniu nadziewarki lub mocowania farszu ze skróceniem, załaduj obudowę na mocowanie, przycinając koniec za pomocą spinki do Bielizny. Wypychaj mięso do łusek, starając się uniknąć kieszeni powietrznych. Po zakończeniu farszu rozłóż na blacie i związaj koniec. Szczypta i skręcić, aby utworzyć 4-calowe kiełbaski. Owinąć w pergaminie i przechowywać w lodówce przez 2 do 3 godzin. Przechowywać w lodówce do użycia w ciągu 2 do 3 dni lub zamrażać do 3 miesięcy. W przypadku zamrażania owiń w folię aluminiową. W przypadku natychmiastowego użycia, saute na średnim ogniu w ciężkiej patelni saute z 1/4 cala wody. Doprowadzić wodę do wrzenia, założyć pokrywkę i gotować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Zdejmij pokrywkę i kontynuuj gotowanie na średnim ogniu, obracając co 2 do 3 minut, aż uzyska złoty kolor. Kiełbasa powinna osiągnąć temperaturę wewnętrzną od 150 do 156 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn