Włoska Kiełbasa
Włoska kiełbasa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 12 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 16G białka, oraz 8G tłuszczu. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, skracanie, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skracanie można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoska Kiełbasa Stromboli (Aka Kiełbasa Chleb), Gorąca Włoska Kiełbasa, oraz Włoska Kiełbasa.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: młynek do mięsa z przystawką do farszu lub ręczny nadziewacz
Grzać nasiona kopru włoskiego w średniej wielkości, ciężkiej patelni saute na średnim ogniu, stale poruszając nasiona wokół patelni, aż zaczną się jasnobrązowe, o 5 protokół. Odstawić do ostygnięcia. Gdy ostygnie, zmielić nasiona i połączyć z solą, pieprzem i posiekaną natką pietruszki w średniej misce do mieszania.
Dodać wieprzowinę i dokładnie zmiksować. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę. Używając drobnego ostrza Szlifierki, zmiel wieprzowinę. Po nasmarowaniu nadziewarki lub mocowania farszu ze skróceniem, załaduj obudowę na mocowanie, przycinając koniec za pomocą spinki do Bielizny. Wypychaj mięso do łusek, starając się uniknąć kieszeni powietrznych. Po zakończeniu farszu rozłóż na blacie i związaj koniec. Szczypta i skręcić, aby utworzyć 4-calowe kiełbaski. Owinąć w pergaminie i przechowywać w lodówce przez 2 do 3 godzin. Przechowywać w lodówce do użycia w ciągu 2 do 3 dni lub zamrażać do 3 miesięcy. W przypadku zamrażania owiń w folię aluminiową. W przypadku natychmiastowego użycia, saute na średnim ogniu w ciężkiej patelni saute z 1/4 cala wody. Doprowadzić wodę do wrzenia, założyć pokrywkę i gotować przez 10 minut.
Zdejmij pokrywkę i kontynuuj gotowanie na średnim ogniu, obracając co 2 do 3 minut, aż uzyska złoty kolor. Kiełbasa powinna osiągnąć temperaturę wewnętrzną od 150 do 156 stopni F.