Włoska Kanapka Z Klopsikami

Włoska Kanapka Z Klopsikami
Włoska kanapka z klopsikami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz sos do makaronu, bochenki chleba, włoską bułkę tartą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meatball Sub Sandwich, Kanapka Z Klopsikami, oraz Kanapka Z Klopsikami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij Owalny kawałek z góry każdego bochenka. Zarezerwuj owalne kawałki do innego użytku.
2
Połącz mięso i 5 kolejnych składników. Kształt na 36 (1-calowe) kulki. Gotować klopsiki w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia i osuszyć.
4
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Odstawić klopsiki na patelnię; dodać sos do makaronu. Gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Ułóż bochenki na blasze do pieczenia; na wierzchu po 6 klopsików. Łyżka sosu równomiernie na klopsiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Posypać równomiernie serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
8
Piec w temperaturze 400 przez 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Casaloste Chianti Classico Riserva z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn