Włoska Frittata z pomidorami winegret

Włoska Frittata z pomidorami winegret
Need a danie główne Wegetariańskie? Włoska Frittata z pomidorami Vinaigrette może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 14g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.15 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka liści bazylii, liści oregano, bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Frittata ze Spaghetti i pomidorami, Frittata z Tunanem i pomidorami, oraz Frittata Włoska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 12-calowym żaroodpornym patelni nonstick, podgrzać bulion do wrzenia na dużym ogniu. Wymieszać bulgur; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Na wierzch bulgur równomiernie z cukinią, grzybami, papryką i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
GrzybyGrzyby
CukiniaCukinia
BulgurBulgur
BulionBulion
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać oregano i bazylią. Przykryć; gotować 12 minut. Puch bulgur z łopatką, mieszanie z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
BulgurBulgur
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
3
W międzyczasie, w średniej misce, ubić jajka, mleko, sól i pieprz trzepaczką do dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Mieszankę jajeczną równomiernie zalać mieszanką bulguru. Zwiększ ciepło do średniego-niskiego. Przykryć; gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
JajkoJajko
5
Zdjąć pokrywę; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
6
Piec odkryte 5 do 7 minut lub aż ostry nóż włożony do środka mieszaniny jaj wychodzi czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
7
Tymczasem w średniej misce do mikrofalówki wymieszaj pomidory i dressing. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokie 30 sekund do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Pokrój frittata na kliny (bulgur utworzy skorupę na dnie; użyj szpatułki, aby podnieść klin z patelni). Top z mieszanki pomidorowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
PomidorPomidor
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia10
Magazyn