Włoska biała fasola z indykiem
Przepis włoska biała fasola z indykiem jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.73 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka Wielkiej fasoli Północnej, olej roślinny, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska Biała Fasola, Włoska Fasola Biała Z Tuńczykiem, oraz Włoska kiełbasa i biała fasola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Bazylia i czosnek gotować w oleju 3 minuty, często mieszając.
Wymieszać pozostałe składniki. Gotować, często mieszając, aż będzie gorąco.