Właściwy sposób na gotowanie zieleni!
Właściwy sposób na gotowanie zieleni! wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Na 63 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka kapie z boczku, zielenie collard, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 94%. Podobne przepisy to Jak gotować warzywa z rzepy, Jak Gotować Collard Greens, oraz Ugotuj książkę: Różowa Zieleń.
Instrukcje
Podgrzać boczek kapie w żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Dodaj zielenie. Stir-fry, przypuszczam, ponieważ mieszasz i smażysz, przez 1 do 4 minut (zależy od tego, jak twarde są warzywa) lub do czasu, aż warzywa będą wiotkie, delikatne i znacznie zredukowane. Tłuszcz wieprzowy jest dobry, ponieważ pomaga pokryć gorycz zieleni, jednocześnie wydobywając ich wspaniały smak.
W tym momencie masz wybór. Albo podawać je prosto z patelni z posypką soli, lub dodać 3 do 4 szklanki wody i soli do smaku, i gotować zieleninę 1 godzinę dla dodatkowego przetargu, prawdopodobnie-nie-nawet-trzeba-żuć zieleni. Jeśli nie masz zębów, wyraźnie widzisz, w którą stronę iść.