Właściwy sos z indyka

Właściwy sos z indyka
Właściwy sos z indyka jest bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis z BBC Good Food wymaga cebuli, marchwi i wina. Sprawdza się jako bardzo niedrogi SOS. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem dobre. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Odpowiedni Sos Z Podrobów Z Kurczaka, Sara Moulton ' s Best Make-Ahead Turkey Gravy & carving Turkey tips, oraz Klasyczny sos z indyka i Indyk Prep Essentials.

Instrukcje

1
Cebulę i marchew włożyć na dużą patelnię z karkówką z indyka (opcjonalnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Indycze SzyjeIndycze Szyje
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Wlać w magazynie i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę. odcedzić, aby usunąć warzywa i indyka, a następnie powrócić płyn do patelni. (W przypadku sosu teksturowanego, wyjąć indyka i, za pomocą blendera patyczkowego, zmiksować marchewkę i cebulę do wywaru, aż będzie bardzo gładka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Mąkę zmiksować z białym winem lub wodą, następnie zmiksować z wywarem mieszając na ogniu aż zgęstnieje. Spoko, to wyluzuj. Będzie przechowywać przez kilka dni lub zamrażać przez 1 miesiąc. Odwilż w lodówce dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
4
Rozgrzać na patelni, aż się nagrzeje, następnie dodać soki z indyka i doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawSos
Magazyn