Węgierski Portobello Paprikash

Węgierski Portobello Paprikash
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj węgierskiego Portobello Paprikash. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.52 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 579 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Udaj się do sklepu i podnieś szeroki makaron jajeczny, koszerną sól i pieprz, paprykę Fresno chile i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Po Węgiersku Paprikash, Kurczak Po Węgiersku Paprikash, oraz Kurczak Paprikash (Chyba Po Węgiersku) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Char papryki na płycie kuchennej lub pod brojlerem z drzwi piekarnika pęknięty na parę do ucieczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Wrzucić zwęgloną paprykę do miski i przykryć folią do ostygnięcia. Zeskrobać lub obrać skórkę z papryki, następnie posadzić i cienko pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w dużym piecu holenderskim lub duży, głęboka patelnia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać grzyby i brązowy 12 do 15 minut, aż ciemnieje i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6
Dodaj papryki Fresno, cebula, marchew, czosnek, papryka, sól, i pieprz, i gotować do zmiękczenia, 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz FresnoPieprz Fresno
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Dodaj pastę pomidorową do warzyw i wymieszaj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
8
Dodaj Czas, wino, sos Worcestershire, i pieczona czerwona papryka. Dusić kilka minut, aby smaki się połączyły, a następnie całkowicie ostudzić i przechowywać do posiłku make-ahead.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Podgrzać grzyby i sos na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
10
We wrzącej osolonej wodzie ugotuj makaron jajeczny lub makaron jajeczny do al dente i wymieszaj z masłem i ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
11
Wymieszać kilka łyżek śmietany do paprikash i podawać w płytkich miseczkach na łóżku makaronu lub makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn