Węgierski pasztet wieprzowy
Przepis na Węgierski Bochenek Wieprzowy można przygotować w około 1 godzinę i 40 minut . Za 1,13 USD za porcję otrzymujesz danie główne dla 10 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 22 g białka , 22 g tłuszczu i łącznie 443 kalorie . Udaj się do sklepu i kup maślankę, paprykę, mieszankę do farszu przyprawioną ziołami i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 59% , to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Węgierski Gulasz Wołowy , Węgierskie Biszkopty z Serem Wieprzowym (Túrós Pogácsa) i Węgierska Zupa Gulaszowa .
Instrukcje
W misce wymieszaj mieszankę farszu z maślanką; odstaw na 15 minut.
Dodaj wieprzowinę, jajko, pietruszkę, sól czosnkową i 1/2 łyżeczki papryki; dobrze wymieszaj.
Włóż ciasto do natłuszczonej formy do pieczenia chleba o wymiarach 9 x 5 cali.
Piec w temperaturze 350° przez 1-1/2 do 1-3/4 godziny lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°-170°; odcedzić.