Wędzony łosoś z koprem, czerwoną cebulą i Crème Fraîche
Wędzony łosoś z koprem, czerwoną cebulą i Crème Fraîche może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 295 kalorii, 22g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cebula, koperek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wędzony łosoś i Por z kremem cytrynowym Meyer Fraîche, Kolacja: Łosoś wędzony z koperkiem Crème Fraiche na bułce precla, oraz Żytnie krakersy z pieprzem i koperkiem Crème Fraîche i wędzonym łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubij razem creme fraiche i jajka. Odstawić.
Masło ciepła w dużej patelni non-stick na średnim ogniu, aż pienienie ustępuje następnie dodać cebulę i gotować, aż miękka, o 4 protokół.
Dodać koperek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i dodać jajka. Gotować na małym ogniu ciągle mieszając, aż jajka zaczną gęstnieć i zaczną wyglądać kremowo, o 12 minutach.
Zdjąć z ognia i złożyć łososia na masę jajeczną i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Jajka podawać na ciepło z opcjonalnym dodatkiem koperku, szalotki i cytryny.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.