Wędzony łosoś z koprem, czerwoną cebulą i Crème Fraîche

Wędzony łosoś z koprem, czerwoną cebulą i Crème Fraîche
Wędzony łosoś z koprem, czerwoną cebulą i Crème Fraîche może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 295 kalorii, 22g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cebula, koperek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wędzony łosoś i Por z kremem cytrynowym Meyer Fraîche, Kolacja: Łosoś wędzony z koperkiem Crème Fraiche na bułce precla, oraz Żytnie krakersy z pieprzem i koperkiem Crème Fraîche i wędzonym łososiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij razem creme fraiche i jajka. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Masło ciepła w dużej patelni non-stick na średnim ogniu, aż pienienie ustępuje następnie dodać cebulę i gotować, aż miękka, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
3
Dodać koperek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i dodać jajka. Gotować na małym ogniu ciągle mieszając, aż jajka zaczną gęstnieć i zaczną wyglądać kremowo, o 12 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Zdjąć z ognia i złożyć łososia na masę jajeczną i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Jajka podawać na ciepło z opcjonalnym dodatkiem koperku, szalotki i cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Od A do Z Chardonnay
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn