Wędzony Łosoś Deviled Eggs
Wędzony łosoś może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 83 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.21 za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 54 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, sól koszerną, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Jajka zapiekane z wędzonym łososiem, Wędzony Łosoś Deviled Eggs, oraz Wędzony Łosoś Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść jajka w garnku wystarczająco dużym, aby pomieścić je w jednej warstwie. Przykryć jajka zimną wodą i doprowadzić do pełnego wrzenia na dużym ogniu. Jak tylko woda się zagotuje, wyłącz ogień, przykryj garnek i odstaw jajka na 15 minut.
Odcedzić jajka i napełnić garnek zimną wodą. Odstawić do ostygnięcia jajek.
Jajka obrać, a następnie pokroić na pół wzdłuż.
Żółtka umieścić w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ułożyć białka na talerzu w jednej warstwie z pokrojonymi bokami do góry i posypać solą.
Do żółtek dodać śmietanę, serek, majonez, sok z cytryny, szczypiorek, łosoś, sól i pieprz. Beat na średniej prędkości, aż puszysty. Małą łyżeczką napełnij białka mieszaniną żółtka. Przykryj luźno folią (nie chcesz spłaszczyć nadzienia) i przechowuj w lodówce przez 30 minut, aby smaki się zmiksowały.
Gotowy do podania, udekorować łyżką łososia ikry i dodatkowym posiekanym szczypiorkiem.
Posypać solą i pieprzem i podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau