Wędzony Łosoś Deviled Eggs
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać wędzonego łososia Deviled jaj spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz koper, pieprz, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wędzony Łosoś Deviled Eggs, Wędzony Łosoś Deviled Eggs, oraz Wędzony Łosoś Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-quart, umieścić jaja w jednej warstwie; dodać wystarczająco zimnej wody, aby pokryć jaj o 1 cal. Przykryć; podgrzać do wrzenia.
Wyjąć z ognia; odstawić na 15 minut. Natychmiast schłodzić jajka około 10 minut w zimnej wodzie, aby zapobiec dalszemu gotowaniu.
Stuknij jajko, aby złamać skorupę; rzuć jajko między ręce, aby poluzować skorupę, a następnie obrać.
Jajka pokroić wzdłuż na pół. Wrzuć żółtko do średniej miski; Rezerwuj połówki białek. Żółtka rozgnieść widelcem. Wymieszać z majonezem, musztardą, kwaśną śmietaną, koprem i pieprzem, aż dobrze wymieszać. Wymieszać z łososiem.
Łyżka mieszaniny żółtka w 1-kwartalnej zamykanej plastikowej torbie z zamrażarką lub torbie z ciastem wyposażonej w końcówkę; worek uszczelniający.
Wytnij mały otwór w dolnym rogu plastikowej torby. Wycisnąć worek do rurki mieszaniny żółtka na połówki białka jaja.
Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut lub do 24 godzin przed podaniem. Tuż przed podaniem top z kaparami i koprem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.