Wędzony pstrąg jeziorny z smażoną papryką

Wędzony pstrąg z papryką smażoną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 300 kalorii, 25g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 5,62 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz smażoną paprykę, paprykę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Blackberry Lemon Chess Pie z miodowym sosem Jumbleberry. Jak wygrałem Konkurs SF Food Wars-Pie or Die jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pstrąg jeziorny z Nuoc Mam Gung i brokułami, Pstrąg jeziorny z ziemniakami i boczkiem, oraz Pstrąg jeziorny smażony z boczkiem i Sukkotem z fasoli żurawinowej.
Instrukcje
Pokrój oba rodzaje papryki wzdłuż i usuń nasiona i żyły. Lekko posmarować ciężką patelnię oliwą z oliwek. Podsmażyć paprykę, aż wydzielają swoje soki i więdną. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Umieścić pstrąga na blasze do pieczenia i podgrzewać w piekarniku przez 10 minut.
Podawać z papryką, świeżą cytryną i świeżo startym chrzanem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;