Wędzony Pstrąg Enchiladas
Wędzony pstrąg Enchiladas wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka sosu enchilada, tortille kukurydziane, beztłuszczowy Serek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Dip Wędzony Z Pstrąga, Dip Wędzony Z Pstrąga, oraz Pstrąg Wędzony dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszaj plastry czerwonej cebuli i sok z limonki.
Pstrąga rozbijamy na płatki.
Twarożek pokroić na 1/2 cala kawałki.
Wymieszać sos enchilada i rosół z kurczaka i wlać 1 szklankę mieszaniny do płytkiej 3-quart (9-przez 13-in.) zapiekanka.
Ułóż tortille i włóż do plastikowej torby bezpiecznej dla kuchenki mikrofalowej, ale nie zamykaj.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej na pełnej mocy (100%) Tylko do gorąca, 1 do 2 minut.
Tortille Dip, 1 na raz, w sosie w zapiekance i obrócić do płaszcza. Stos na 1 końcu zapiekanki. Roztrzepać 1/8 pstrąga, twarogu i zielonej cebuli przez środek 1 tortilli.
Rolki, aby dołączyć nadzienie i ustawić, szew w dół, w sosie. Powtórz, aby wypełnić pozostałe tortille, popychając niewypełnione do końca zapiekanki podczas pracy.
Wlać pozostałą mieszaninę sosu enchilada nad i wokół wypełnionych tortillas.
Piec w piekarniku 400, aż bąbelki sosu, 10 do 12 minut (około 9 minut w piecu konwekcyjnym).
Posypać jack ser na enchiladas i piec do rozpuszczenia, 2 do 3 protokół więcej.
Z rowkiem łyżką, podnieś czerwone plastry cebuli z miski i rozrzucić na enchiladas.
Podawać z szeroką łopatką. Doprawić do smaku sokiem z limonki z miski.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest DeLoach Russian River Pinot Noir. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![DeLoach Russian River Pinot Noir]()
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem