Wędzony Mostek Wołowy Z Czterema Paprykami
Przepis wędzony mostek wołowy z czterema paprykami jest gotowy w około 5 godzin i 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 40g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 2,54 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cytrynowy, dobrze przycięty mostek wołowy, popękany pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wędzony Mostek Wołowy, Wędzony Mostek Wołowy, oraz Wędzony Mostek Wołowy.
Instrukcje
Zrębki przykryć wodą; namoczyć 30 minut.
Spuścić zrębki drzewne. Przygotuj i ogrzać palacza za pomocą wiórów drzewnych. (Dla palacza węgla drzewnego użyj 5 funtów brykietów z węgla drzewnego.)
W małej misce, wymieszać pieprz czarny, pieprz biały, pieprz czerwony i pieprz cytrynowy. Mieszankę pieprzu wcierać we wszystkie strony wołowiny.
Szczotka palacz stojak z olejem roślinnym.
Połóż wołowinę na stojaku. Przykryć i zapalić wołowinę około 4 godzin.
Wołowinę posmarować sosem barbecue. Palić o 1 godzinę dłużej lub aż termometr mięsa wskaże 71°.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Mostek wołowy świetnie komponuje się z Shirazem, Tempranillo i Zinfandelem. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Kongsgaard Hudson Vineyard Syrah. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 180 dolarów za butelkę.
![Kongsgaard Hudson Vineyard Syrah]()
Kongsgaard Hudson Vineyard Syrah