Wędzony Mostek Wołowy
Wędzony mostek wołowy może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 40g białka, 14g tłuszczu i w sumie 321 kalorii. Za $2.65 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. Mieszanka mostka wołowego, pieprzu, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 8 godzin i 10 minut. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 62%. Wędzony Mostek Wołowy, Wędzony Mostek Wołowy, oraz Wędzony Mostek Wołowy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść wołowinę w 3-qt. Wolnowar; w razie potrzeby natrzyj płynnym dymem.
Posyp solą i pieprzem. Na wierzch z cebulą.
Połącz keczup, musztardę i nasiona selera; rozprowadzić na mięsie.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do miękkości mięsa.
Przenieś soki do gotowania do blendera; przykryj i przetwarzaj do uzyskania gładkości.
Podawać z mostkiem, cienko pokrojonym w poprzek ziarna.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Mostek wołowy można łączyć z Shiraz, Tempranillo i Zinfandel. Wszystkie te czerwone wina poradzą sobie z mięsistym, dymnym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Kilikanoon Covenant Shiraz. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
![Kilikanoon Covenant Shiraz]()
Kilikanoon Covenant Shiraz
Przymierze z 2008 roku ma jaskrawoczerwony kolor z młodzieńczymi szkarłatnymi odcieniami. Nos emanuje nutami lukrecji, mielonej kawy i pikantnych, czarnych oliwek połączonych z pikantnym francuskim golcem dębowym. Ciemne, pikantne aromaty przenoszą się imponująco na podniebienie. Jego bezszwowe odczucie w ustach i cechy teksturalne uwodzicielsko łączą się z dębem, zapewniając trwałe, drobnoziarniste wykończenie.