Wędzony makaron z serem Gouda
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wędzonego makaronu z serem Gouda. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 18g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, parmezan, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wędzony makaron z serem Gouda, Wędzony makaron Gouda z serem z boczkiem, oraz Kremowy wędzony makaron z serem Gouda {bezglutenowy} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść chleb w robocie kuchennym i pulsuj 10 razy lub aż grube okruchy odmierzają 1/2 szklanki.
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować 1 minutę.
Dodać mąkę; gotować 1 minutę, ciągle mieszając. Stopniowo dodawać mleko, sól i pieprz, stale mieszając trzepaczką aż do wymieszania. Doprowadzić do wrzenia; gotować do zgęstnienia (około 2 minut).
Dodajemy sery; mieszamy aż się stopią.
Dodaj szpinak i makaron do sosu serowego, mieszając, aż dobrze wymieszane. Mieszankę łyżką do 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 15 minut lub do bąbelków.