Wędzony lub gotowany mus z łososia z sosem koperkowym
Wędzony lub gotowany mus z łososia z sosem koperkowym to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 12g białka, oraz 58 g tłuszczu. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz łososia, sól, koperek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Gotowany mus z łososia z sosem koperkowym, Jajka gotowane i wędzony łosoś z koperkiem Bearnaise, oraz Gotowany sos z łososia i koperku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Posmaruj 6-szklankową formę rybną masłem lub majonezem. Zmiękcz żelatynę w 1/4 szklanki zimnej wody.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.