Wędzony lub gotowany mus z łososia z sosem koperkowym
Wędzony lub gotowany mus z łososia z sosem koperkowym to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 12g białka, oraz 58 g tłuszczu. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz łososia, sól, koperek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Gotowany mus z łososia z sosem koperkowym, Jajka gotowane i wędzony łosoś z koperkiem Bearnaise, oraz Gotowany sos z łososia i koperku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Posmaruj 6-szklankową formę rybną masłem lub majonezem. Zmiękcz żelatynę w 1/4 szklanki zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Cukierki Dla Karłów
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Dodać 1/2 szklanki wrzącej wody i dobrze wymieszać, aż żelatyna się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla Karłów
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
3
Dodaj majonez, sok z cytryny, sok z limonki, cebula, ostry sos, papryka, i sól i dobrze wymieszać. Złóż łososia i kapary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Uncje Płynu świeżej Wody
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodaj bitą śmietanę i składanie contine, aż wszystko będzie dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
5
Wlać mieszaninę do przygotowanej formy. Przykryć folią i schłodzić w lodówce przez 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Aby zrobić sos koperkowy, połącz wszystkie składniki w średniej misce. Przykryć folią i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Winegret Z Wermutu
7
Gdy będzie gotowy do podania, rozprowadź mus na dużym talerzu. Weź plasterki cytryny i utwórz "ogon" z tyłu ryby. Mus otaczamy natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Sos koperkowy podawać w szklanej misce obok musu z łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.