Wędzony Indyk Lo Mein
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką wodę, grzyby, makaron smażony i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Turcja Lo Mein, Indyk Warzywny Lo Mein, oraz Indyk Lo Mein Stir Fry.
Instrukcje
Grzyby moczyć w gorącej wodzie około 20 minut lub do miękkości; odcedzić. Spłukać ciepłą wodą; odcedzić. Wycisnąć nadmiar wilgoci.
Usunąć i wyrzucić łodygi, pokroić czapki w cienkie paski.
Spray nonstick wok lub 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Dodać indyka; podsmażyć około 1 minuty lub aż zbrązowieje.
Dodać grzyby, groszek, Zawartość opakowania sosu z makaronu, wody i sosu ostrygowego; mieszać, aż dobrze wymieszane.
Makaron opłukać pod gorącą wodą, aby oddzielić; odcedzić.
Dodaj makaron do wok; stir-smażyć około 2 minut lub do ogrzania przez.