Wędzony indyk i zielenina
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Wędzony indyk i zielenina może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 2002 kalorie, 268g białka, oraz 93g tłuszczu. Na 6,6 USD za porcję, ten przepis okładki 72% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szpinak, olej z pestek winogron, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Musztarda z wędzonym indykiem, Collard Greens with Smoked Turkey Wings, oraz Smażone warzywa, wędzony indyk i Provolone Panini.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. przyprawić nóżki indyka czarnym pieprzem,
Rozgrzać olej z pestek winogron w dużym głębokim garnku na średnim ogniu.
Dodać nogi indyka i brązowy w partiach ze wszystkich stron.
Przenieść do patelni, przykryć folią, umieścić w piekarniku i piec do przetargu widelec, o 35 protokół.
Dodaj czosnek do garnka i lekko saute na średnim ogniu uważając, aby nie spalić czosnek. Wymieszać zmiażdżoną czerwoną paprykę i rozdrobnioną kapustę i pozostawić do gotowania około 10 minut.
Dodać warzywa i gotować przez 10 minut więcej.
Dodać szpinak, doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem i gotować do miękkości, ale nadal jasnozielony.
Zieleninę przełożyć na talerz i ułożyć na wierzchu udka z indyka.