Wędzony Czarny Bas

Wędzony Czarny Bas
Wędzony Czarny bas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.76 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać sól, kolendra, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Wędzony Czarny Bas, Grillowany Jabłko-Wędzony Bas W Paski, oraz Czerwona Herbata Wędzony Okoń Morski Ze Śliwkami Karmelizowanymi Cynamonem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zdejmij górny stojak do grilla z grilla (pozostawiając dolny stojak na węgle) i otwórz otwory wentylacyjne na spodzie grilla. Lekki węgiel w rozruszniku komina i niech spalić 10 minut. Ostrożnie wlać gorące węgle równomiernie na 2 przeciwległe strony dolnego stojaka, pozostawiając wolne od węgli koryto na środku dolnego stojaka. Ostrożnie wlać pozostały (nieoświetlony) węgiel na zapalonych węglach, banking je na boki, aby utrzymać koryto w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Niech węgle palą się, odkryte, aż do tlenia się (węgle zmienią się z białego na szary), około 1 godziny.
3
Stos otwarte torby papierowe na powierzchni roboczej, a następnie stos butcher-arkusze papieru na górze. Obróć stos, aby najbliższa była długa strona papieru.
1
Wymieszać sól, pieprz, kolendra, czosnek, szalotki, i olej w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Opłucz rybę i osusz, a następnie pokrój 3 ukośne ukośniki po obu stronach każdej ryby. W razie potrzeby przycinaj ogony, aby każda ryba miała nie więcej niż 13 cali długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Ułóż rybę płasko wzdłuż, obok siebie (od głowy do ogona) na środku górnego arkusza ułożonego papieru rzeźniczego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Wyciśnij sok z limonki po obu stronach ryby, a następnie przetrzyj rybę mieszanką kolendry, upewniając się, że wcierasz mieszankę w ukośniki i całe Wewnętrzne wnęki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Owiń ryby w górny arkusz papieru rzeźniczego, nakładając długie krawędzie, a następnie składając końce nad rybą. Obróć opakowanie do góry nogami, aby utrzymać zamknięte, a następnie owinąć drugi arkusz papieru rzeźniczego w ten sam sposób. Odwróć paczkę. Kontynuuj owijanie i obracanie ryb w papier rzeźniczy, a następnie brązowe arkusze worków, 1 arkusz na raz. Włóż krótki koniec ostatnich kilku arkuszy wewnątrz końców opakowania, aby zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
6
Gdy węgiel jest gotowy, napełnij zlew wodą i zanurz opakowanie ryb na 1 minutę, aby całkowicie namoczyć, a następnie przenieś do płytkiej patelni do pieczenia. Nosząc rękawice ochronne, przenieś pakiet ryb do koryta w węglach, odstaw patelnię na bok. Łopata tlące się węgle z boków nad pakietem za pomocą szpatułek, zakopując go jak najlepiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Gotować ryby 30 minut. (Część papieru spłonie. Jeśli płomieni papieru, przykryć grill krótko.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Nosząc rękawice i używając obu szpatułek, ostrożnie odkryć opakowanie (w razie potrzeby zagłuszyć płomienie wodą) i przenieść na patelnię do pieczenia. Otwórz opakowanie (w razie potrzeby użyj nożyczek) i filetuj rybę na ciepłym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
9
Podawać z limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
1
* Jeśli nie możesz znaleźć papieru rzeźniczego, możesz zastąpić 2 duże brązowe torby papierowe, otwierane na płasko (co najmniej 37 na 17 cali).* Można również zrobić ten przepis z 1 (4 - do 5-lb) cały czarny BAS lub okoń morski. Gotować pakiet 10 minut na cal całkowitej grubości opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SeabassSeabass

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia38
Magazyn