Wędzone żeberka z sosem z czerwonego wina
Wędzone żeberka Prime z sosem z czerwonego wina to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1193 kalorii, 49g białka, oraz 95 g tłuszczu każdy. Na 8,78 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać olej canolan, prime żeberka pieczeń, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Żeberka pieczone z sosem z czerwonego wina, Żeberka z czerwonym winem-SOS maślany tymiankowy, oraz Wędzone żeberka z sosem czosnkowym z brązowym masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: zrębki Hickory, moczone w zimnej wodzie przez 2 godziny
Dla żeberka prime: pocierać żeberka prime z przyprawą pocierać, umieścić w lodówce na stojaku zestaw nad blachą do pieczenia (odkryte) i niech marynować przez co najmniej 4 godziny i do 8 godzin.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i szalotki i gotować do miękkości, o 2 protokół.
Dodaj pomidory, zwiększyć ogień do wysokiej i gotować, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodaj wino, ketchup, 1/2 szklanki wody, rodzynki, melasa, brązowy cukier, chrzan, musztarda Dijon, Worcestershire, cayenne, ziele angielskie i sól i pieprz do smaku i gotować przez 10 minut dłużej.
Dodać odrobinę czerwonego octu winnego, posolić i pieprzu.
Przełożyć do blendera i zmiksować na gładką masę.
Ostudzić do temperatury pokojowej.
Przygotuj swój grill za pomocą Kamada-style grill, czajnik grill, bullet palacza lub gazu grill metody palenia.
Wyjąć żeberko z lodówki na 30 minut przed gotowaniem i odstawić do temperatury pokojowej.
Dobrze posypać solą i na ruszcie grillowym wyłożyć żeberko z tłuszczu. Utrzymując temperaturę około 250 stopni F (jeśli używasz grilla lub palacza bullet, uzupełnij ogień nieoświetlonymi węglami, w razie potrzeby, w celu utrzymania temperatury; patrz instrukcje producenta), gotuj, aż termometr instant-read włożony do środka odczytuje 130 stopni F, między 3 1/2 do 4 godzin. Podczas ostatniej godziny gotowania (około 110 stopni F), rozpocząć szczotkowanie z niektórych sosu stek z czerwonego wina i przestać dodawać frytki do palacza.
Wyjąć żeberko z grilla, posmarować większą ilością sosu z czerwonego wina i pozostawić na 20 minut, luźno przykryte folią, przed krojeniem.
Połącz wszystkie składniki w małej misce.