Wędzone żeberka z kremem chrzanowym

Need a danie główne bezglutenowe? Wędzone żeberko z kremem chrzanowym może być super przepis do wypróbowania. Na 6,88 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 94g tłuszczu, oraz w sumie 1057 kalorii. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę irvine smokey rotisserie, pieprz cayenne, przyprawę fajita i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Spróbuj Wędzone żeberka z kremem chrzanowym, Żeberka z kremem chrzanowym, oraz Żeberka z kremem chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mięso opłukać, aby usunąć pozostałości i osuszyć ręcznikami papierowymi. Przygotuj rub, łącząc cayenne, papryka, chili w proszku, przyprawa fajita, i Smokey przyprawy rożen w małej misce. Wyciśnij sok z cytryny do miski, aby uzyskać pastę i przetrzyj całą powierzchnię prime rib.
Postępuj zgodnie z instrukcjami producenta dla palacza. Ogólną zasadą jest utrzymanie zakresu temperatur od 255 do 300 stopni F (pośrednie ciepło) i dym przez 1 do 1 1/2 godziny na funt mięsa.
Tłucz śmietanę za pomocą ubijaka elektrycznego, aż uformują się sztywne szczyty. Wycisnąć sok z cytryny, 1/2 cytryny na raz, i beat w aż włączone. Następnie stopniowo ubijamy chrzan, sól i pieprz. Schłodzić przez około godzinę przed podaniem.
Pokrój żeberka i podawaj z kremem chrzanowym.