Wędzone żeberka dziecięce z polewą Hoisin-Honey

Wędzone żeberka dziecięce z glazurą hoisin-Honey mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 829 kalorii, 69g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pięć przypraw w proszku, ząbki czosnku, sos czosnkowy fasoli, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Żeberka z miodowo-musztardową polewą przepis, Piekarnik Baby Powrotem Żeberka Z Sosem Hoisin Bbq, oraz Żeberka dziecięce z glazurą Adobo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 9 składników ubić na dużej patelni do wymieszania.
Dodać żeberka do patelni; obrócić do płaszcza. Chill overnight, turning żeberka od czasu do czasu.
Wyjąć żeberka z marynaty, zastrzegając marynatę.
Umieść garść rozdartej gazety w dnie komina z węglem drzewnym. Na wierzchu 30 brykietów z węgla drzewnego.
Zdejmij górny stojak z grilla.
Umieść komin na Dolnym stojaku do grillowania. Lekka Gazeta; niech węgiel pali się, aż popiół będzie szary, około 30 minut.
Otwarte dno grilla. Włącz gorący węgiel na 1 połowie dolnego stojaka. Za pomocą metalowej szpatułki rozprowadzić węgiel drzewny, aby pokryć około 1/3 stojaka. Napełnij patelnię foliową do połowy wodą i umieść naprzeciwko węgla drzewnego na Dolnym stojaku.
Umieść górny stojak na grillu. Ułóż żeberka na górnym stojaku nad wodą w patelni bochenkowej. Pokrywa grilla z pokrywą, umieszczając górny otwór wentylacyjny bezpośrednio nad żebrami.
Umieść trzon termometru candy przez górny otwór wentylacyjny, z miernikiem Na zewnątrz i końcówką w pobliżu żeber (termometr nie powinien dotykać mięsa lub stojaka na grilla); pozostawić na miejscu podczas gotowania. Użyj górnych i dolnych otworów wentylacyjnych, aby utrzymać temperaturę od 250 ° F do 149°, otwory otworowe szersze, aby zwiększyć ciepło, a zamykanie w celu zmniejszenia ciepła. Pozostaw inne otwory wentylacyjne zamknięte. Sprawdzaj temperaturę co 10 minut.
Gotować żeberka, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu nożem, obracając żeberka i fastrygując zarezerwowaną marynatą co 20 minut, w sumie około 1 godziny 30 minut. Otwórz grilla tylko wtedy, gdy jest to konieczne (na przykład do podlewania mięsa) i zamknij szybko, aby zminimalizować utratę ciepła i dymu. Po pierwszych 30 minutach gotowania, należy użyć techniki opisanej wcześniej, aby zapalić dodatkowe 15 brykietów z węgla drzewnego w tym samym kominie z węgla drzewnego ustawionym na niepalnej powierzchni.
Jeśli temperatura gotowania spadnie poniżej 121°, użyj rękawic kuchennych, aby podnieść górny regał z żebrami i umieścić na żaroodpornej powierzchni. Za pomocą szczypiec dodaj połowę gorącego szarego węgla z komina do dolnego stojaka. Wymień górny stojak na grillu, umieszczając żebra nad wodą w patelni bochenkowej. Pokrywa z pokrywką.
Przenieść żeberka do blachy do pieczenia; odstawić 10 minut.
Pokroić mięso między kości, aby oddzielić żeberka i podawać.
* Dostępne na rynkach azjatyckich oraz w sekcji Asian foods wielu supermarketów.