Wędzone Kalzony Wieprzowe
Wędzone Kalzony wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 3,66 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 758 kalorii, 32G białka, oraz 44g tłuszczu. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać ocet winny, sól koszerna i pieprz, mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażona Wieprzowina Smażona, Kotlety Wieprzowe Wędzone, oraz Smoky Shredded Pork Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku i rozgrzej do 450 stopni F. na lekko posypanej mąką powierzchni podziel ciasto na ćwiartki; przykryj ręcznikiem.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i gotować, rozbijając mięso drewnianą łyżką, aż nie będzie już różowy, 3 do 4 protokół.
Dodać 2 łyżeczki papryki i gotować, mieszając, 30 sekund. Wymieszać paprykę i gotować, aż lekko zmięknie, o 2 Więcej minut.
Przełożyć do miski i wymieszać raz lub dwa razy, aby lekko ostudzić.
Pat i rozciągnąć każdą porcję ciasta do szorstkiej 8-calowej rundy. Ułóż mieszankę wieprzową i mozzarellę po jednej stronie rund, pozostawiając 1/2-calową granicę, a następnie złóż ciasto na nadzieniu. Szczypta i zacisnąć krawędzie do uszczelnienia.
Wymieszać 1/2 łyżki oliwy z oliwek z pozostałym 1/2 łyżeczki papryki; umyć calzones.
Wytnij 1-calowy odpowietrznik w każdym.
Wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika i dodać calzones.
Piec na złoty kolor, 12 do 15 protokół. W międzyczasie do miski wrzucić zieleninę z octem i pozostałymi 3 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Monte Bernardi Sa ' Etta Chianti Classico Riserva z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 44 dolarów za butelkę.
![Monte Bernardi Sa ' Etta Chianti Classico Riserva]()
Monte Bernardi Sa ' Etta Chianti Classico Riserva
Rubinowa czerwień w wyglądzie. Aromaty są typowe dla odmiany: eleganckie, owocowe, jeżyn, wiśni, fiołków i not mineralnych suche, ciepłe, dość miękkie na podniebieniu. Smaczne, świeże i lekko taninowe z intensywnym, długim finiszem.