Wędzone Duszone Warzywa Mieszane
Wędzone duszone mieszane warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,23 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka boczku, cebuli, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to 20-minutowa Pizza z grilla z wędzonym łososiem i mieszaną zielenią, Sałatka mieszana z wędzonym pstrągiem, pistacjami i żurawiną, oraz Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard.
Instrukcje
Podgrzać duży garnek na średnim ogniu.
Dodać boczek i renderować, aż masz wystarczająco dużo tłuszczu, aby podsmażyć czosnek i cebulę.
Dodać czosnek i cebulę i saute do miękkości, o 5 protokół.
Dodać szczyptę płatków czerwonej papryki i doprawić solą i pieprzem i gotować przez 1 minutę więcej.
Dodaj zielenie w garści, dodając więcej, jak zielenie zaczynają więdnąć, podrzucając szczypcami, aż wszystkie zielenie zwiędną w dół.
Dodać wywar z kurczaka i przykryć. Gotować, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół.