Wędzone ciasta rybne z warzywami korzeniowymi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 17g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka pieprzu, szczypiorku, bułki tartej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Zimowe Warzywa Korzeniowe Slaw, Squash and Root Vegetable Slaw, oraz Old Bay-przyprawione paluszki rybne z kremowym korzeniem selera i marchewką Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, połączyć korzeń selera, marchew i pasternak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dodać ocet i natkę pietruszki, doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
3
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Ziemniaki pieczemy przez około 35 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
5
Pozostawić do ostygnięcia, następnie obrać ziemniaki i przepuścić przez ricerter lub grube sito. W misce połączyć ziemniaki, wędzoną rybę, jajka, masło, szczypiorek, natkę pietruszki, sól i pieprz. Uformuj mieszaninę na 16 pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ryby Wędzone
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-o
6
Obniż temperaturę piekarnika do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Rozłóż okruchy chleba na talerzu. Pogłębiać ciasta rybne w bułce tartej i tap off nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Na dużej patelni, ciepło 1/4 cala oleju rzepakowego, aż prawie do palenia. Smażyć ciasta rybne w partiach na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 3 protokół. Włącz placki rybne, obniżyć ogień do umiarkowanego i gotować, aż rumiane na dnie, o 2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Przełożyć na talerz i ogrzać w piekarniku podczas smażenia reszty ciast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Łyżka sos musztardowy cebuli na 8 talerzy. Ustaw 2 ciasta rybne w sosie na każdym talerzu, łyżka sałatki korzeniowo-warzywnej na wierzchu i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.