Wędzona wołowina z fasolą
Potrzebujesz dania głównego bezglutenowego i bezmlecznego ? Smoky Beef 'n' Beans może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 16 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 359 kalorii . Za 1,07 dolara za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 8 osób. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut . Mieszanka wieprzowiny i fasoli, papryki, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 48% , co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy to Smoky Baked Beans , Smoky Sweet Vidalian Onions and Beans i Braised Smoky Pork With Fresh Pappardelle .
Instrukcje
Na patelni smaż wołowinę i cebulę, aż mięso straci różowy kolor; odcedź.
Przełóż do wolnowaru o pojemności 3 qt. Dodaj pozostałe składniki. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-7 godzin lub do momentu, aż całość się podgrzeje.