Wędzona Papryka Open Face Lasagne
Przepis wędzony Paprikan Open Face lasagne może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Na 5,31 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 1011 kalorii, 47g białka, oraz 56 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz paprykę, śmietanę, bułkę tartą panko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba panko, możesz podążać za tym daniem głównym z Karmelowe Jabłko Crisp jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapki Open Face Z Awokado, Jajkiem I Wędzonym Łososiem, Open Face wędzony łosoś Finger kanapki z Herbed chrzan twarożek, oraz Kanapka Z Jajkiem Z Otwartą Twarzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podgrzać 2 łyżki oleju w szerokim garnku na średnim ogniu. Na gorąco dodać chorizo, mieloną cebulę wołową i czosnek. Za pomocą szpatułki, rozbić mięso tak małe, jak to możliwe, jak brązowieje.
Saute aż ciemnobrązowy, o 10 protokół.
Dodaj czerwone Wino i gotuj na wolnym ogniu, aż wino zmniejszy się o połowę, o 1 minutę.
Wymieszać pomidory, 2 łyżki wędzonej papryki, panko, śmietanę i sól. Przykryj garnek, zmniejsz ogień do bardzo niskiego poziomu i gotuj przez 15 minut.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać makaron lasagne i gotować zgodnie z instrukcją opakowania.
Umieść 1 makaron lasagne na każdym z 4 talerzy. Łyżkę mieszanki mięsa na makaron i rozprowadzić go równomiernie.
Posypać około 1/8 natki pietruszki i startego manchego.
Połóż kolejny makaron lasagne na górze.
Drugi makaron posypać natką pietruszki i manchego, a pozostałą 1 łyżką wędzonej papryki posypać.
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i podawać.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Casan Emma Chianti Classico. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G to eleganckie wino z bukietem kwiatów i nutami wiśni. Ma zrównoważoną świeżość, dobrą strukturę i aksamitne taniny. Starzony przez 1 rok w 500-litrowych beczkach, ma intensywny rubinowy czerwony kolor z fioletowymi refleksami. Dzięki trwałemu wykończeniu z dobrą kwasowością i mineralnością idealnie nadaje się do łączenia z makaronem i wędlinami.