Wędzona noga jagnięcina

Wędzona noga jagnięcina
Wędzona noga jagnięcina jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 352 kalorie, 37g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś nogę jagnięciny, tymianek, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wędzona noga jagnięcina, Regał z jagnięciną wędzony pistacjowy, oraz Wędzona Jagnięcina Z Papryką Z Bakłażanem Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 7 pierwszych składników do wymieszania.
2
Umieścić jagnięcinę w płytkim naczyniu lub ciężkich zip-top plastikowej torbie; wlać mieszaninę oliwy z oliwek na jagnięcinę. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
3
Moczyć kawałki drewna w wodzie co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Przygotuj ogień węgla drzewnego w palaczu; niech spalić 15 do 20 minut.
5
Odcedzić kawałki drewna i umieścić na gorących węglach.
6
Wyjąć jagnięcinę z marynaty; zalać marynatą do patelni i umieścić patelnię w palniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj wodę do patelni na głębokość linii napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Umieścić jagnięcinę na Dolnym stojaku żywności; przykryć pokrywą palacza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
9
Ugotować jagnięcinę 7 godzin lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji jagnięciny 15
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
10
Dodaj węgiel drzewny, kawałki drewna i wodę do palacza w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia36
Magazyn