Wędzona Bagietka z indyka i awokado
Wędzona Bagietka z indyka i awokado to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 20g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka bagietki, majonez, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wrapy Z Indyka Wędzonego Z Awokado, Bagietka Z Serem I Indykiem, oraz Łosoś wędzony & awokado.
Instrukcje
Bagietkę pokroić na 4 porcje. Każdą porcję pokroić na pół wzdłuż.
Obie ścięte strony rozprowadzić majonezem. Ułóż indyka na każdej dolnej bagietce i top z guacamole. Doprawić solą i pieprzem.
Dodaj sałatę, a następnie ułóż kanapki razem.