Wątróbki drobiowe z cebulą i chrzanem: Fegatini con Cipolla e Cren

Wątróbki z kurczaka z cebulą i chrzanem: Fegatini con Cipollan e Cren wymaga ok. 1 godzina i 41 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na 4,71 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 992 kalorie, 62g białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz liść laurowy, seler, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Italian Inn smażone wątróbki z kurczaka i cebula, Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej), oraz Crostini di fegatini (Crostini z wątróbki drobiowej) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oczyść wątrobę, usuwając tłuszcz i tkankę łączną.
Umieść w niereaktywnej zapiekance lub misce z białym winem, pieprzem i liściem laurowym i przechowuj w lodówce, pod przykryciem na 6 godzin.
W średnim rondlu rozgrzać oliwę z oliwek i dodać cebulę. Raz rumiane, dodać szczyptę soli i tyle wody, aby pokryć cebulę w połowie, i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej i nadal gotować, aż cebula rozpadnie, o 20 protokół.
Odcedzić cebulę i umieścić w blenderze lub robocie kuchennym na puree. Do garnka wrzucić puree z cebuli i wymieszać z wywarem z kurczaka i 1 łyżką masła. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i ogrzać.
Odcedzić wątróbki i wyrzucić liść laurowy i ziarna pieprzu. W 12 do 14-calowej patelni saute, podgrzać pozostałe 2 łyżki masła na dużym ogniu, aż się spieni i ustąpi.
Dodaj wątróbki i saute przez 1 minutę.
Dodaj brandy i saute na 1 minutę więcej.
Podawać natychmiast z sosem cebulowym i sosem chrzanowym.
W dużym rondlu o grubym dnie podgrzać olej na dużym ogniu, aż do palenia.
Dodać wszystkie części kurczaka i brązowy na całym, mieszając, aby uniknąć spalania.
Dodaj marchew, cebula, i seler do garnka i gotować, aż miękkie i rumiane. Wrzuć kurczaka do garnka i dodaj 3 ćwiartki wody, pastę pomidorową, ziarna pieprzu i pietruszkę. Wymieszać drewnianą łyżką, aby usunąć rumiane kawałki kurczaka i warzyw z dna patelni. Doprowadzić prawie do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na małym wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 2 godziny, od czasu do czasu odtłuszczanie nadmiaru tłuszczu.
Usuń z ciepła, odkształć i naciśnij ciała stałe na dnie kadzi, aby wyjąć wszystkie płyny. Wymieszać wywar, aby ułatwić chłodzenie i odstawić na bok. Przechowywać w lodówce zapasów w małych pojemnikach do tygodnia lub zamrażać do miesiąca.
W małej misce połącz chrzan i jabłko, a następnie wymieszaj ocet. Może być przechowywany do 1 tygodnia, szczelnie zamknięty, w lodówce.