Wątróbki drobiowe z boczkiem
Wątróbki z kurczaka z boczkiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 6. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka boczku, oliwki, wątróbki z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wątróbki drobiowe z boczkiem, Wątróbki z kurczaka smażone z cebulą, boczkiem i szałwią, oraz Wątróbki Z Kurczaka Z Ryżem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce wymieszać musztardę i oliwki. Każdą wątróbkę z kurczaka zanurzyć w mieszaninie musztardy, a następnie owinąć plasterkiem boczku. Zabezpieczyć boczek wykałaczkami. Ułóż wątróbki w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia.
Piec około 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wątróbki będą jędrne, a boczek rumiany.