Wątróbka i cebula styl wenecki

Wątróbka i cebula styl wenecki
Wątróbka i cebula w stylu weneckim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 917 kalorii, 71g białka, oraz 56 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście szałwii, świeżo zmielony pieprz, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby spożywać żytni posiłek, można skorzystać z tego dania głównego z Babeczki Sowa O Szerokich Oczach jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Wątróbka i cebula w stylu weneckim, Wątróbka cielęca Wenecka i cebula, oraz Wątróbka cielęca Wenecka z cebulą.

Instrukcje

1
Na dużej patelni nieprzywierającej rozgrzać 3 łyżki oleju z 1 1/2 łyżki masła na umiarkowanie dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 10 protokół. Wymieszać w 1/4 łyżeczki soli. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, często mieszając, aż cebula są dobrze rumiane, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Usunąć
4
Posypać wątrobę pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Na tej samej patelni podgrzej pozostałą łyżkę oleju i 1/2 łyżki masła na dużym ogniu. Gdy patelnia jest bardzo gorąca, dodaj wątrobę i szałwię. Gotować, mieszając, aż tylko gotowe, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Rozproszony Sos TabascoRozproszony Sos Tabasco
WątrobaWątroba
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Zdjąć z ognia, powrócić cebulę na patelnię, i wrzucić. Jak gotować wątrobę: zapomnij o całej gorzkiej, ziarnistej wątrobie, którą mogłeś mieć. Sposób na dobry smak wątroby to przede wszystkim kwestia opierania się pokusie, aby go rozgotować. Powinien być smażony, aby nie dopuścić do ucieczki soków i powinien być lekko różowy w środku, a nie obskurny szary. Użyj wysokiej temperatury dzielnie i krótko. Rekomendacja win: Brunello di Montalcino jest najbardziej podniosłym winem Toskanii, ponieważ oferuje połączenie bogactwa, mocy i elegancji niezrównanej z żadnym innym w regionie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
WątrobaWątroba
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Podaj jeden tutaj na wystawne doświadczenie. Bardziej przystępną opcją jest Rosso di Montalcino, rodzaj pomniejszonego brunello.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia85
Magazyn