Wątróbka i cebula Irish Lassie
Wątróbka i cebula irlandzkiego Lassie jest Europejski przepis, który służy 4. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 40 minut. Mieszanka granulek bulionu wołowego, cebula, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest idealny do dzień św. Patryka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Wątróbka i cebula, Wątróbka i cebula w sosie, oraz Stara wątróbka i cebula.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać czosnek, cebula, zielona papryka, czerwona papryka, i grzyby; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Push mieszankę cebuli z boku patelni, i umieścić masło w środku patelni.
Dodać wątróbkę cielęcą, jeden plasterek na raz. Przykryć i gotować, aż lekko rumiane, przewracając plastry wątroby raz, 5 do 6 protokół.
Pokrój plastry wątroby na pół.
Wymieszać mąkę, wodę i bulion wołowy w misce, aż się połączą.
Wlać mieszaninę na patelnię; gotować i mieszać, aż sos zgęstnieje, a następnie dodać czerwone wino. Gotować jeszcze przez 2 minuty.