Wątróbka i cebula Irish Lassie

Wątróbka i cebula Irish Lassie
Wątróbka i cebula irlandzkiego Lassie jest Europejski przepis, który służy 4. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 40 minut. Mieszanka granulek bulionu wołowego, cebula, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest idealny do dzień św. Patryka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Wątróbka i cebula, Wątróbka i cebula w sosie, oraz Stara wątróbka i cebula.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać czosnek, cebula, zielona papryka, czerwona papryka, i grzyby; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Push mieszankę cebuli z boku patelni, i umieścić masło w środku patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać wątróbkę cielęcą, jeden plasterek na raz. Przykryć i gotować, aż lekko rumiane, przewracając plastry wątroby raz, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
3
Pokrój plastry wątroby na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
4
Wymieszać mąkę, wodę i bulion wołowy w misce, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać mieszaninę na patelnię; gotować i mieszać, aż sos zgęstnieje, a następnie dodać czerwone wino. Gotować jeszcze przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Zdjąć z ognia i podawać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn