Wątróbka Cielęca z cebulą, boczkiem i ziemniakami

Wątróbka Cielęca z cebulą, boczkiem i ziemniakami
Wątróbka Cielęca z cebulą, boczkiem i ziemniakami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 827 kalorii, 63g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.19 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i podnieś tymianek, cebulę, wątróbkę cielęcą na 4 równe kawałki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wątróbka Cielęca Z Pancettą, Szałwią I Puree Ziemniaczanym, wątroba cielęca smażona, oraz Szałwia i tymianek wątróbka Cielęca z grzybami i pancettą.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w garnku i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić i kiedy wystarczająco chłodny do obsługi, pokroić w 3/4 cala grube plastry.
3
Rozgrzej piekarnik do 93° i umieść patelnię do pieczenia lub dużą blachę do pieczenia w środku. Boczek ugotować na dużej patelni; po wytopieniu tłuszczu i boczek jest chrupiący, wyjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych i wstawić do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu boczku i zachować resztę. Powrót patelni na średnim ogniu, dodać cebulę i tymianek, i gotować, aż cebula są miękkie i brązowe, o 10 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem; wyjąć z patelni i wstawić do piekarnika wraz z ugotowanym boczkiem. Powrót patelni na średnim ogniu; dodać 1 łyżkę tłuszczu boczku z powrotem do patelni, następnie dodać połowę pokrojonych ziemniaków i gotować, aż chrupiące. Powtórz z pozostałymi ziemniakami, dodając w razie potrzeby dodatkowy tłuszcz z boczku. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wątróbkę osuszyć, następnie posmarować mąką. Oczyścić patelnię, a następnie umieścić z powrotem na średnim ogniu i dodać masło. Gdy piana ustąpi, dodać wątróbkę i gotować, aż Na Zewnątrz utworzy lekką skorupę, ale wewnątrz jest nadal miękka, około 4 minut na stronę (w zależności od grubości). Ziemniaki, cebulę, boczek i wątrobę podziel równomiernie między cztery talerze i podawaj na gorąco z IPA.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
WątrobaWątroba
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
IpaIpa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn