Wyśmienita zupa z squasha z najlepszymi grzankami z parmezanem

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać doskonałą zupę Squash z najlepszych grzanek parmezan spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1200 kalorii, 27g białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na 78,24 zł / porcja, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liście szałwii, musque de provence, sól morska i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z dyni imbirowej z grzankami z parmezanem, Zupa z dyni z szałwią i grzankami z parmezanem, oraz Zupa pomidorowa z grzankami z parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść bardzo duży rondel na średnim ogniu i wlej kilka szklanek oliwy z oliwek.
Dodać liście szałwii i smażyć przez około 30 sekund lub aż ciemnozielone i chrupiące. Szybko wyjmij je łyżką szczelinową do miski wyłożonej papierowymi ręcznikami - użyjesz ich do posypania na końcu. Na patelni zostanie Ci pięknie aromatyzowany olej, więc połóż go z powrotem na ogniu i wrzuć cebulę, seler, marchewkę, czosnek, liście rozmarynu, chile i dobrą szczyptę soli i pieprzu. Gotować delikatnie przez około 10 minut, aż warzywa będą słodkie i miękkie.
Dodać dynię i wywar do garnka, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut.
Podczas gotowania zupy, zrobić grzanki.
Skropić plastry ciabatta odrobiną oliwy z oliwek i nacisnąć trochę startego parmezanu z każdej strony.
Umieścić na nieprzywierającej patelni bez oleju i smażyć na złoty kolor z obu stron.
Gdy Kabaczek będzie miękki i ugotowany, zmiażdż zupę mikserem zanurzeniowym lub wlej do standardowego blendera i pulsuj, aż uzyskasz gładki puree* (ale możesz zostawić go nieco grubego, jeśli chcesz). Co najważniejsze, pamiętaj, aby spróbować i doprawić go, aż będzie idealny. Podziel zupę między miseczki, umieszczając 2 grzanki na każdej z nich.
Posypać kilkoma chrupiącymi liśćmi szałwii i skropić wirem dobrej jakości oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.