Wyśmienita zupa z squasha z najlepszymi grzankami z parmezanem

Wyśmienita zupa z squasha z najlepszymi grzankami z parmezanem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać doskonałą zupę Squash z najlepszych grzanek parmezan spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1200 kalorii, 27g białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na 78,24 zł / porcja, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liście szałwii, musque de provence, sól morska i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z dyni imbirowej z grzankami z parmezanem, Zupa z dyni z szałwią i grzankami z parmezanem, oraz Zupa pomidorowa z grzankami z parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść bardzo duży rondel na średnim ogniu i wlej kilka szklanek oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać liście szałwii i smażyć przez około 30 sekund lub aż ciemnozielone i chrupiące. Szybko wyjmij je łyżką szczelinową do miski wyłożonej papierowymi ręcznikami - użyjesz ich do posypania na końcu. Na patelni zostanie Ci pięknie aromatyzowany olej, więc połóż go z powrotem na ogniu i wrzuć cebulę, seler, marchewkę, czosnek, liście rozmarynu, chile i dobrą szczyptę soli i pieprzu. Gotować delikatnie przez około 10 minut, aż warzywa będą słodkie i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać dynię i wywar do garnka, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podczas gotowania zupy, zrobić grzanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
5
Skropić plastry ciabatta odrobiną oliwy z oliwek i nacisnąć trochę startego parmezanu z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
CiabattaCiabatta
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6
Umieścić na nieprzywierającej patelni bez oleju i smażyć na złoty kolor z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Gdy Kabaczek będzie miękki i ugotowany, zmiażdż zupę mikserem zanurzeniowym lub wlej do standardowego blendera i pulsuj, aż uzyskasz gładki puree* (ale możesz zostawić go nieco grubego, jeśli chcesz). Co najważniejsze, pamiętaj, aby spróbować i doprawić go, aż będzie idealny. Podziel zupę między miseczki, umieszczając 2 grzanki na każdej z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Posypać kilkoma chrupiącymi liśćmi szałwii i skropić wirem dobrej jakości oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn