Wytrawne muffinki z dyni piżmowej o niskiej zawartości węglowodanów

Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bez nabiału do swojej skrzynki z przepisami, Wytrawne muffinki z dyni piżmowej o niższej zawartości węglowodanów mogą być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten przepis jest dla 24 osób. To śniadanie ma 78 kalorii , 2 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. Za 34 centy za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i kup rozmaryn, płatki owsiane, mąkę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 35 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 37% , co jest raczej złym wynikiem. Wypróbuj Wytrawne muffinki kukurydziane i szczypiorkowe , Bezglutenowe batony z dyni piżmowej i pieczone dynia piżmowa i pasternak, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Przygotuj 24 foremki na muffiny, spryskując je sprayem do pieczenia lub wykładając papierowymi papilotkami.
W dużej misce ubij jajka, mąkę, brązowy cukier, oliwę z oliwek, sodę oczyszczoną i sól, aż do uzyskania gładkiej masy.
Dodaj dynię, owies i rozmaryn; mieszaj, aż uzyskasz gładkie ciasto. Podziel ciasto między przygotowane foremki na muffiny.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek ciasta będzie czysta, przez 20–25 minut.