Wytarte Tacos z łososia z Tomatillo-awokado Slaw

Wytarte na sucho Tacos z łososia z Tomatillo - awokado Slaw to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 549 kalorii, 28g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka pomidorów, kolendra, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać zmieloną kawę, można śledzić to danie główne z Kawa "herbata" ciasta jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantne Tacos z kurczakiem i warzywami z kolendrą i kremem Chipotle, Ziemniaczane Tacos z awokado i salsą Tomatillo, oraz Curry Przetarty Łosoś Z Napa Slaw.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj kminek z chili w proszku, brązowym cukrem i kawą. Obficie doprawić solą i pieprzem.
Filety z łososia posmarować oliwą z oliwek i zagrzebać w mieszance przypraw.
Tymczasem, w maszynce lub blendera, puree pomidory z kolendry, jalapeo i czosnek, aż gładka.
Dodać śmietanę i proces do gładkiej, następnie dodać awokado i pulsować, aż kremowy.
Przełożyć dressing do dużej miski i doprawić solą i pieprzem.
Dodać kapustę i wrzucić do herbu.
Rozgrzej patelnię grillową. Delikatnie posmaruj każdą tortillę oliwą z oliwek. Tortille układamy i zawijamy w folię.
Piec przez 10 minut. W międzyczasie posmaruj patelnię grillową oliwą z oliwek i grilluj filety z łososia na dużym ogniu, obracając raz, aż prawie się ugotują, 8 do 9 minut.
Przełóż łososia na talerz i Płatek widelcem.
Tortille napełnij łososiem. Top z kapusty slaw i podawać od razu z ostrym sosem i wapna kliny.