Wystrojona Sałatka Ze Steków
Potrzebujesz bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne? Wystrojona sałatka ze steków może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 29g białka, oraz 21g tłuszczu. Za $4.01 za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Jeśli masz pod ręką sok z limonki, podarte sałaty, musztardę dijon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 85%. Ten wynik jest spektakularny. Sałatka Ubrana, Ubrana Sałatka Jarzynowa, oraz Ubrana Sałatka Ziemniaczana są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W słoiku z obcisłą pokrywką połącz pierwsze sześć składników; dobrze wstrząśnij. Wstaw do lodówki do podania.
W małej misce połącz składniki marynaty.
Posmaruj stek po obu stronach; odstaw na 30 minut. Stek do pieczenia 4 cale. od ognia przez 5-6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądaną wysmażenie.
Tymczasem na dwóch talerzach ułóż zielenie, pomidor, awokado i cebulę. Cienko pokrój stek; umieść na sałatkach.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Merryvale Carneros Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Merryvale Carneros Chardonnay]()
Merryvale Carneros Chardonnay
Nasz 2007 Carneros Chardonnay jest skoncentrowany i intensywny w stylu. Aromaty orzechów laskowych, owoców tropikalnych i dojrzałego jabłka otoczone są chrupiącą mineralnością i słodkim tostowym dębem. Wino jest bogate i kremowe z trwałym wykończeniem. Naszą ulubioną parą jest popękany homar z wyciągniętym masłem i świeżą cytryną.