Wyspa Pływać Deser

Wyspa Pływać Deser
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj deseru Island Swim. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 19g tłuszczu i w sumie 462 kalorii. Za $1.21 za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga granulowanego cukru, barwnika spożywczego, jajek i nonpareils. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Deserowa Wyspa Parfait, Tropical Island Dessert, oraz Pływanie dla dorosłych: tworzenie idealnego Duszenia wina.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotuj wodę i masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj mąkę od razu; mieszaj, aż utworzy się gładka kulka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3
Zdjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
4
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Kontynuuj ubijanie, aż mieszanina będzie gładka i błyszcząca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Rozłóż na natłuszczonym 3-qt. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Piec w temperaturze 400 przez 30-35 minut lub do uzyskania dmuchanego i złotego koloru. Ostudzić całkowicie na ruszcie. Zmniejszyć ciepło do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
7
Rozwałkuj ciasto na 1/4 cala. grubość. Z mąką 3-in. i 4-1 / 4-w. foremki do ciastek z piernika, wyciąć 12 pływaków. Przełóż skrawki; wyciąć 1-1/2-in. kółka do piłek plażowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Barwniki Spożywcze, żele Dekoracyjne, Posypki I CukierkiRóżne Barwniki Spożywcze, żele Dekoracyjne, Posypki I Cukierki
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
8
Ułóż na nie natłuszczonych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
9
Piec w temperaturze 350 przez 11-13 minut lub do momentu, aż brzegi lekko się zrumienią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
10
Wyjmij do rusztów, aby całkowicie ostygły.
11
Do glazury połącz cukier cukierniczy, wodę i syrop kukurydziany na gładką masę. Podziel glazurę między małe miski; odcień barwnikiem spożywczym według uznania. Używając małego pędzelka i często mieszając glazurę, posmaruj ciasteczka glazurą. Pozostaw przeszklone ciasteczka na co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Dodaj projekty z pisaniem oblodzenia i nonpareils zgodnie z potrzebami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pisanie OblodzeniaPisanie Oblodzenia
NonpareilsNonpareils
13
Do nadzienia w dużej misce ubij serek śmietankowy, mleko i pudding na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Rozłóż na warstwie puff; wstaw do lodówki na 20 minut. Odłóż 2 łyżki bitej polewy na grzbiety fal; wymieszaj niebieski barwnik spożywczy z pozostałą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niebieski Kolor żywnościNiebieski Kolor żywności
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
15
Rozłóż na nadzieniu; wirować, tworząc fale. Tworzą grzbiety z zarezerwowanym polewą. Przykryj i wstaw do lodówki, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
16
Tymczasem w przypadku palm przełam lub Wytnij 1 cal. z jednego ciasteczka Piruetowego i 1-1 / 2 cala. z innego Piruetu. Pozostaw pozostały piruet na całej długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
17
Posyp cukrem powierzchnię roboczą. Dla każdej palmy umieść trzy liście mięty zielonej na słodzonej powierzchni. Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj każdy w owal; wyciąć w Kształt liścia palmowego. Używając skrawków liści mięty zielonej, przymocuj trzy liście palmowe do każdego ciasteczka Piruetowego; umieść płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
18
Odstaw odkryte, aż zestali się.
19
Tuż przed podaniem posyp róg deseru okruchami krakersów na wyspę; Ustaw drzewa w piasku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), PrzekrojoneBułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
20
Dodaj pływaków i piłkę plażową do wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
21
Podawać z dodatkowymi ciasteczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Deser w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn