Wysokie Ciasto Czekoladowe Bez Mąki

Wysokie Ciasto Czekoladowe Bez Mąki
Wysokie ciasto czekoladowe bez mąki może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 633 kalorie, 8G białka, oraz 45 g tłuszczu. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 627 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz jaja, ekstrakt z wanilii, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Górujące Bez Mąki Ciasta Czekoladowe Stout, Wysokie Ciasto Kokosowe, oraz Ciasto Bez Mąki Czekoladowo-Orzechowe Z Ciepłą Polewą Czekoladową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić ciasto: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. masło dno i boki 9-calowy springform patelni i linii dolnej z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Włożyć słodko-gorzką i niesłodzoną czekoladę do żaroodpornej miski i ustawić na rondlu z gotującą się wodą (nie pozwól miski dotknąć wody). Mieszaj, aż czekolada się rozpuści, a następnie wyjmij miskę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Jajka, cukier turbinado i sól umieść w misce miksera stojącego. Ustaw miskę na tej samej patelni gotującej się wody i ubijaj, aż mieszanina będzie ciepła, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Przenieś miskę do miksera stojącego; ubić z mocowaniem trzepaczki na średniej prędkości, aż potroi objętość, około 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
W międzyczasie przynieś piwo i wanilię do niskiego wrzenia w rondlu. Zmniejszyć prędkość miksera do niskiej; pokonać w mieszaninie piwa, a następnie stopioną czekoladę, aż do połączenia, o 2 protokół. Stopniowo beat w maśle aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Piec, aż wykałaczka wyjdzie z kilku okruchów, o 35 protokół. Schłodzić na patelni na stojaku 1 godzinę, następnie uruchomić nóż wokół krawędzi patelni i zdjąć pierścień.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Niech ostygnie całkowicie.
9
Przygotuj bezę: czekoladę, masło i syrop kukurydziany w mikrofalówce w 30-sekundowych odstępach, mieszając, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
W żaroodpornej misce ubić granulowany cukier, białka, śmietanę z kamienia nazębnego, sól i 1/3 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Umieść miskę na rondlu z gotującą się wodą; ubijaj ręcznym mikserem na małej prędkości, a następnie stopniowo zwiększaj prędkość do wysokiej i ubijaj, aż utworzą się miękkie szczyty, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Wyjmij miskę z patelni; kontynuuj ubijanie, aż beza będzie chłodna i puszysta. Złóż wanilię, a następnie złóż roztopioną czekoladę, aż się zakręci.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Rozłóż bezę na torcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
14
Zdjęcia Anna Williams
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn